ΣΕΛΙΔΕΣ

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Λαχανικά που μπορούν να φυτρώνουν συνέχεια

Σε ποιον δεν αρέσουν τα λαχανικά που μπορούν να ξανά φυτρώσουν εύκολα; Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι εύκολη μερικές φορές, αλλά μερικές φορές, θα χρειαστεί να κάνετε περισσότερες προσπάθειες προκειμένου να πετύχει!
Ωστόσο, αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι αρκετά διασκεδαστική και αν έχετε παιδιά, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να απεικονίσετε τον κύκλο της ζωής σε αυτά. Τα λαχανικά που μπορούν να ξανά
φυτρώσουν με απλό και εύκολο τρόπο είναι τα παρακάτω:

Μαρούλι

Θα πρέπει να τοποθετήσετε την ρίζα του μαρουλιού σε 1 εκατοστό με νερό, και ξαναγεμίσετε με νερό προκειμένου να διατηρηθεί η ίδιο ποσότητα. Τα νέα φύλλα και οι ρίζες θα παρατηρηθούν σε μια με δυο μέρες, οπότε θα πρέπει στη συνέχεια να γίνει μεταφύτευση σε ένα άλλο δοχείο με χώμα.

Σκόρδο

Τοποθετήστε μερικά βλαστάρια σκόρδου σε ένα μπολ με λίγο νερό και θα αρχίσουν να βγάζουν βλαστούς. Αυτά τα βλαστάρια μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις σάλτσες και στις σαλάτες σας.

Κρεμμύδι

Το κρεμμύδι μπορεί να ξανά μεγαλώσει από το κάτω μέρος του. Απλά κόψτε το κάτω μέρος του κρεμμυδιού, αφήστε το να στεγνώσει για κάποιο χρονικό διάστημα και φυτέψτε το στο έδαφος.
Σέλινο
Για να αναγεννηθεί το σέλινο σας, θα πρέπει να κόψετε τη βάση του και να το τοποθετήσετε σε ένα πιατάκι ή ρηχό μπολ γεμάτο με ζεστό νερό, και να το διατηρήσετε στον ήλιο. Στη μέση της βάσης, τα νέα φύλλα θα αρχίσουν να αυξάνονται και να πυκνώνουν. Στη συνέχεια, πρέπει να γίνει μεταφύτευση σε χώμα

Καρότα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε μερικές κορυφές καρότου σε ένα πιάτο με νερό, και να τοποθετήσετε το πιάτο σε ένα περβάζι παραθύρου ή σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο. Μπορείτε να εμπλουτίσετε τη σαλάτα σας με καρότα.

Γλυκοπατάτα

Μπορείτε να ξανά μεγαλώσετε γλυκοπατάτες τοποθετώντας τες σε βάζα με νερό που θα είναι εκτεθειμένα στον ήλιο και να τις αφήσετε να βλαστήσουν. Στη συνέχεια φυτέψτε τα καλά ριζωμένα βλαστάρια στο έδαφος.

Βασιλικός

Σε ένα ποτήρι νερό, τοποθετήστε τα κλωναράκια βασιλικού. Στη συνέχεια, τα εκθέτουμε σε άμεσο ηλιακό φως. Όταν οι ρίζες τους μεγαλώσουν στα 5 εκατοστά περίπου, θα πρέπει να τα φυτέψετε σε άλλα δοχεία. Ο νέος βασιλικός σας θα αυξηθεί σύντομα. Ο νέος σας βασιλικός θα μεγαλώσει σύντομα. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ>>>>http://gardentalk.gr/%CE%BB%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%86%CF%85%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου