ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

«Από τη Ρωσία με αγάπη»- Το λάδι του Μιχάλη Αλμπαντάκη κατακτά τις αγορές της Ευρώπης

Στα ράφια των πολυκαταστημάτων της Ρωσίας εχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους τα προϊόντα της Cretan Olive Mill!
Περήφανος για την ανταμοιβή των κόπων του ο πρωτεργάτης της προσπάθειας και μέλος της εταιρείας κ. Μιχάλης Αλμπαντάκης έγραψε στη σελίδα του στο facebook «Από τη Ρωσία με αγάπη», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να καταδείξει την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα του σχεδιασμού που υλοποιεί η εταιρεία.
Ενας σχεδιασμός που βήμα- βήμα την έχει οδηγήσει στην κορυφή. Δεν είναι τυχαία άλλωστε και η
επιβράβευση μέσα από τις συνεχείς διακρίσεις που λαμβάνει, με κορυφαία και πιο πρόσφατη αυτή που ελαβε στις αρχές Μά
Ο κ. Αλμπαντάκης ειχε ταξιδέψει τότε στις Βρυξέλλες παραλαμβάνοντας τα βραβεία που έλαβαν τα τα εκλεκτά προϊόντα της Cretan Olive Mill τα οποία κατέκτησαν την κορυφή, παίρνοντας το βραβείο ανώτερης γεύσης ITQI!  
Πρόκειται για  ακόμη διάκριση που αποτελεί την επιβεβαίωση πως η ηρακλειώτικη εταιρεία, έχει ανοίξει τα «φτερά» της για την κορυφή στις προτιμήσεις των Ευρωπαίων καταναλωτών!   
Υπόσχεση των στελεχών της Cretan Olive Mill είναι ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και στο μέλλον, με στόχο αφενός οι Υπηρεσίες προς τους πελάτες να είναι ακόμη καλύτερες, αφετέρου τα προϊόντα να είναι ακόμη πιο ποιοτικά.
Ενώ λίγους μήνες πιο πριν η εταιρία Cretan olive mill της οικογένειας Αλμπαντάκη είχε αποδείξει για μια ακόμη φορά πως είναι μια από τις πλέον δυναμικά εξελισσόμενες εταιρίες στον κλάδο του ελαιολάδου σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, έχοντας κερδίσει το bronze award στην έκθεση «London IOOC 2016- 8th Aristion», βάζοντας στην τροπαιοθήκη της ένα ακόμη βραβείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου