ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Αγοράζοντας αυτά τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών βοηθάτε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Αγοράζοντας αυτά τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών βοηθάτε ανθρώπους που έχουν ανάγκηΑγοράζοντας αυτά τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών βοηθάτε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

H Wise Greece είναι μία μη κερδοσκοπική Κίνηση με διπλό σκοπό! Από τη μία πλευρά προωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο τα οφέλη της Ελληνικής διατροφής και την ποιότητα των ελληνικών τροφίμων, ενώ μέσα από τις πωλήσεις τους συγκεντρώνει κέρδη τα οποία "μετατρέπει" σε τρόφιμα για να τα διαθέσει σε παιδιά και συνανθρώπους μας με μεγάλη ανάγκη. 

Μία Κίνηση ευαισθητοποίησης των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο, για να αγκαλιάσουν αυτά τα προϊόντα, να ακολουθήσουν την ελληνική διατροφή και να τα εντάξουν στην καθημερινότητά τους, στηρίζοντας έτσι την προσπάθειά μας. Μία Κίνηση που παράγει κέρδος για την ελληνική οικονομία, ενώ ταυτόχρονα επιτελεί ένα σημαντικό κοινωνικό έργο. 

Άρα, με κάθε μπουκάλι και κάθε βάζο που επιλέγεις με τη σήμανση Wise Greece,  βοηθάς ώστε να προσφερθούν βασικά διατροφικά είδη στις ευπαθείς ομάδες. 

Η Wise Greece χρησιμοποιεί όλο το κέρδος από τις πωλήσεις των προϊόντων που συμμετέχουν στην Κίνηση, για να αγοράσει τρόφιμα και να τα διαθέσει σε παιδιά, ηλικιωμένους και άστεγους στα όρια της φτώχειας! Και το σημαντικότερο;  Δεν αποδίδει ποτέ χρήματα, παρά μόνο τρόφιμα σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. 

Θέλετε να βοηθήσετε το έργο της Wise Greece;
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου