ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Βότανα και μυρωδικά της Ελληνικής γης ΑΡΩΜΑ ΟΘΡΥΣ

xamomiliΗ ασχολία και η εμπειρία χρόνων αλλά και η αγάπη για τη φύση είχαν ως αποτέλεσμα την ίδρυση της επιχείρησής μας. Το Άρωμα Όθρυς είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής, συλλογής, τυποποίησης και εμπορίας αρωματικών φυτών και βοτάνων.
Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους και το ασύγκριτο άρωμα τους αφού καλλιεργούνται ή συλλέγονται από τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές των βουνών της Ελλάδος (Όθρυς, Πήλιο, Κίσσαβος, Δίρθης).
Κάθε προϊόν συλλέγεται με τα χέρια, κατεργάζεται με απόλυτα φυσικές διαδικασίες και συσκευάζεται επίσης με τα χέρια σε αεροστεγείς συσκευασίες, ώστε να διατηρούνται αναλλοίωτα τα πολύτιμα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά.

Ρίγανη

Ρίγανη ματσάκι 40 γρ.

rigmatsaki40
Ρίγανη ματσάκι Συλλέγεται με το χέρι. Καθαρό βάρος: 40 γρ. Συσκευασία (ένας τύπος): Σακουλάκι Είναι πολύ δημοφιλές φυτό για τις μαγειρικές του ιδιότητες. Το μυρωδικό της σαλάτας και του φαγητού, τόσο γνωστό σε όλους, είναι ωστόσο και φαρμακευτικό και αρωματοπαραγωγικό. 

Ρίγανη τριμμένη 40 γρ.

riganitrimmeni40neo
Ρίγανη τριμμένη Συλλέγεται με το χέρι. Kαθαρό βάρος: 40 γρ. Συσκευασία (δύο τύποι): Σακουλάκι & χάρτινη. Η Ελληνική ρίγανη (Greek Oregano) είναι φυτό πολυετές και ποώδες η ποιότητα της θεωρείται η καλύτερη παγκοσμίως. 
 

Ρίγανη τριμμένη βιολογική 40 γρ.

riganitrim40neo
Ρίγανη τριμμένη βιολογική Συλλέγεται με το χέρι. Kαθαρό βάρος: 40 γρ. Συσκευασία (δύο τύποι): Σακουλάκι & χάρτινη. Η βιολογική ρίγανη "Άρωμα Όθρυς" καλλιεργείται στις πλαγιές του όρους Όθρυς του Ν. Μαγνησίας. 

 

Ρίγανη ματσάκι βιολογική 40 γρ.

riganimatsakineo
Ρίγανη ματσάκι βιολογική Συλλέγεται με το χέρι. Καθαρό βάρος: 40 γρ. Συσκευασία (ένας τύπος): Σακουλάκι Είναι πολύ δημοφιλές φυτό για τις μαγειρικές του ιδιότητες. Το μυρωδικό της σαλάτας και του φαγητού, τόσο γνωστό σε όλους, είναι ωστόσο και φαρμακευτικό και αρωματοπαραγωγικό.

Χαμομήλι

Χαμομήλι Βιολογικό 35 γρ.

xamomili
Χαμομήλι Βιολογικό Συλλέγεται με το χέρι. Καθαρό βάρος: 35 γρ. Συσκευασία: Σακουλάκι  -Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες: Είναι ωφέλιμο απέναντι σε διάφορες φλεγμονές, συμπεριλαμβανομένων και των γαστρεντερικών μολύνσεων, φλεγμονών των ματιών ή του δέρματος, του εντέρου, των ελκών στο στόμα, της ουλίτιδας κ.ά.

Χαμομήλι 35 γρ.

xamomili-300x199
Χαμομήλι Συλλέγεται με το χέρι. Καθαρό βάρος: 35 γρ. Συσκευασία (δύο τύποι): Σακουλάκι ή χάρτινη -Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες: Είναι ωφέλιμο απέναντι σε διάφορες φλεγμονές, συμπεριλαμβανομένων και των γαστρεντερικών μολύνσεων, φλεγμονών των ματιών ή του δέρματος, του εντέρου, των ελκών στο στόμα, της ουλίτιδας κ.ά. 

Βιολογική λουίζα

Λουίζα 15 γρ. βιολογική

louzabio15neo
   Λουίζα βιολογική Συλλέγεται με το χέρι. Kαθαρό βάρος: 15 γρ. Συσκευασία (δύο τύποι): Σακουλάκι ή χάρτινη. H βιολογική Λουίζα Άρωμα Όθρυς , είναι ένα 100% βιολογικά παραγόμενο προϊόν. Πιστοποιημένο σε όλη την διαδικασία παραγωγής , αποθήκευσης  και διανομής του, από αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης.

Βιολογικό Φασκόμηλο

faskomilo40bioneo
Βιολογικό Φασκόμηλο Συλλέγεται με το χέρι. Καθαρό βάρος: 25 γρ.  Συσκευασίες (ένας τύπος): Σακουλάκι

Άρωμα Όθρυς Αλμυρός Μαγνησίας, Περιοχή Ξηριάς ΤΚ 37100.

Κιν: 6974372191 E-mail: aromaothris@gmail.com & pantziouvotana@hotmail.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου